Om meg

Agronom og Etolog med stor forkjærlighet til friluftsliv med hunder som har vært min turkamerat(er) i alle år.

Forsøkte meg på orienteringsløp  da jeg var ung, men hadde på den tiden problemer med å finne postene så jeg kom sent i mål. Da var det morsommere å løpe på bane. 800 m ble min spesialitet og jeg hadde bestetid på 2:24 på den tiden. Desverre sluttet jeg aktivt med friidrett midt i tenårene. Det skjer vel mange i den alderen?

I en periode rundt 1990 deltok jeg i flere mosjonsløp, men så ble det stille igjen. I ny og ne har jeg tatt på meg løpeskoene og tatt meg en tur, mest for turens skyld, men også for å komme i litt bedre form.

Gjorde et tappert forsøk på å få opp motivasjonen til løpingen i 2007. Kjøpte min første pulsklokke, Polar. Jeg hadde håpet at logging av løpingen ville gjøre susen, men det tok ikke helt av.

I 2012 kjøpte jeg mine første «skikkelige» løpesko på Löplabbet, begynte å bruke Endomondo på telefonen mer aktivt og ble motivert av appen, turene og alle de andre som også løp. Fra påsketider i 2014 ble løpingen mer systematisk og jeg meldte meg på mitt første mosjonsløp på 25 år. Jeg fulgte noen løpegrupper på Facebook, ble medlem i Kondis og abonnerte på Runners World. Da var jeg i gang.

Deretter meldte jeg meg inn i Romerike Ultraløpeklubb i 2015.

I 2017 begynte jeg også med barmarksløp med hund og ble med i Asker Trekkhundklubb og deretter Oslomarka Trekkhundklubb. Har så langt deltatt i to løp.

Forresten, her er min  Strava