2017 må bli et bra år

2016 ble ikke akkurat som planlagt mht løping og det meste annet. Mannen døde i april og hunden døde i juni, og det ble også lite løping etter at jeg kjøpte meg valp.

Valpen, alaska husky tispe som heter Napa, og jeg har nå trent oss opp sammen gjennom høsten og hun har også blitt med på et par treninger sammen med Romerike Ultraløperklubb. Det er godt å ha en hund å løpe med igjen så nå er det pån igjen.

Nytt år, nye muligheter

For å gjøre det så komplett som mulig har jeg i år meldt meg på Runners World Challenge. Det består av syv ulike typer løp. Ulike distanser fra 800 meter til halvmaraton, og ulike utfordringer som vinterløp, trappeløp og råskinnet. Det blir spennende å se hvordan dette går. Samtidig gjelder også andre løp jeg har meldt meg på og har veldig lyst til å delta på. Så her er løpsplanen for 2017

  1. Winter Run 4. februar 10k
  2. Sentrumsløpet 29. april 10k
  3. Råskinnet 6. mai 8k
  4. 800 m på Bislett i mai (har ikke dato enda). Dette er min gamle distanse fra 80-tallet. Blir spennende å se hvordan det er å løpe 800 meter nå
  5. EcoTrail Oslo 20. mai 45k
  6. Romeriksåsen på langs 17. juni 50k
  7. Oslo Maraton, tror jeg nøyer meg med halv når det er asfalt.
  8. Kollen opp, september
  9. Drammen Halvmaraton 3. september 21k
  10. Silva Nightrun, 10. november 7k

Og blir det 24-timers på Bislett i 2017 så forsøker jeg meg på 6-timers der.

Godt å ha slike mål. Så da er det bare å komme over forkjølelsen og sette i gang med å trene.