Med Romerike Ultraløperklubb på Bislett

Den 13. Februar var den ukentlige treningen til Romerike Ultraløperklubb på Bislett. Dette måtte jeg bli med på. Jeg hadde ikke vært på Bislett i kjelleren på innebanen tidligere. Jeg tok buss og trikk frem til Bislett. Der traff jeg de andre i løpeklubben og flere av de jeg hadde truffet tidligere.  

Jeg synes det var utrolig lett å løpe der. Det har mye å si at man løper sammen med andre. Vi var en liten gruppe på 3-4 som løp sammen i skravlefart, og rundene gikk unna i en rasende fart. Vi hadde en og annen stopp for å drikke og slikt. Og plutselig hadde jeg løpt mitt mål på 20 km.  

Etter løpet ble jeg tipset om at jeg kunne jo melde meg på Bislett 50km som var helgen etter. Ojsann tenkte jeg. Ville jeg klare det?? Det gikk jo som en lek med de 20 km jeg hadde løpt på Bislett. Men Karianne kunne ikke delta og tilbød meg sitt startnummer. 

Jeg klinte til og overtok startnummeret til Karianne