Ultraløper?

For drøyt to uker siden så jeg på Facebook at det skulle være en fellestrening på Romeriksåsenen i regi av Romerike Ultraløperklubb. Jeg tenkte et øyeblikk på om jeg skulle være med eller ikke og var egentlig usikker på om det var så lurt med foten min, men lysten på tur overgikk fornuften denne gangen. Jane Nilsen hadde laget en fin løype på 20 km til oss og Anita Øy sto for påmelding til turen, så jeg klinte til og meldte meg på.

Jeg møtte opp etter anvisning og der var det allerede kommet flere deltakere. Tipper vi var ca 10-15 personer. Etter hilsing, fotografering og småprat løp vi avgårde. Vi startet på en bred sti i slakk oppoverbakke. Stien ble etterhvert malere og gikk over til å bli en helt vanlig blåmerket sti. Som seg hør og bør havnet jeg i baktroppen. En gjeng av de aller raskete så jeg ikke mer til, mens en liten gruppe ventet på oss i baktroppen for å være sikkert på at vi tok av riktig i kryssene.  Selv om det hadde vært mildt og regn de siste dagene var det partier med is i skogen. Heldigvis hadde jeg valgt piggsko. De kom godt med da vi bl.a. skulle løpe et stykke langs en skogsbilvei hvor det bare var is hele veien.

Vinterens (vinter?) felles klubblangturer startet i dag med terrengløping i Romeriksåsen med utgangspunkt fra Tæ…

Posted by Romerike Ultraløperklubb on 5. desember 2015

Under hele turen var det god stemning. Jeg småpratet med flere hyggelig mennesker underveis. Det var folk jeg visste av så vidt og det var nye personer som jeg ble litt kjent med.

Etter å ha løpt i tre timer kom vi til bilene, slo av en kort prat og tok litt bilder før vi dro hjem. Må si det var veldig hyggelig å bli kjent med de andre løperne. Det er veldig motiverende å løpe sammen med andre. Etterhvert blir sikkert formen bedre slik at de andre slipper å vente på meg.

Folket jeg traff og  ble litt kjent ved og turen vi hadde var en så positiv opplevelse at jeg i dag faktisk meldte meg inn i Romerike Ultraløperkubb.

Så da gjenstår det å løpe såpass langt at man etterhvert skal kunne kalle seg en ultraløper.

 

2 kommentarer

 1. Hei Gry
  Fin blogg, og fin omtale av treningsturen. Det er en fin målsetting å kunne fullføre ditt første ultra – og husk at det å fullføre er det som virkelig betyr noe – tiden er ikke så viktig som på kortere løp.
  Jeg har lagt bloggen inn på blogglista (blogger jeg følger) på min egen blogg… en stort sett avdanka ultraløper 🙂

  Liker

  1. Tusen takk for hilsen her i bloggen Olav. Jeg gleder meg til å bli med på flere treningsturer og komme i bedre form og opp i distanse etterhvert.

   Liker

Kommentarer er stengt.