Winter Run og jenter på tur

Jeg er så heldig å ha en datter som liker å løpe. Og nå er vi to som er på løpetur sammen. Mens jeg løper rolig og litt lengre turer så kjenner jeg veldig igjen måten min datter på 16 år løper. Raskt og kort. Det var akkurat slik jeg løp da jeg var på den alderen.

Det er veldig inspirerende når hun tar initiativet til løpeturer. Og  foreslår jeg en tur er det sjeldent det ikke passer. Så da løper vi sammen og morer oss.

To jenter på turEtter at vi har løpt noen turer sammen fant vi ut at vi begge skulle melde oss på et løp og ha noe å løpe mot. Det som passet sånn akkurat fint frem i tid var Winter Run. Det er et løp på 10K på kvelden i Oslo. Deltakerne løper med reflekser, hodelykter, ulike former for lys langs en løype som er godt opplyst med bål og fakler.

Så det gleder vi oss til 🙂