Sydenferie og mulighet for trening

IMG_3039
Soloppgang ved Maspalomas stranden

På et vis er det mye enklere å få trent når man har ferie, men på en annen side kan det også være vanskeligere.

For første gang på over 20 år ble det sydenferie på oss. Denne gangen hadde vi funnet et sted helt på sydspissen av canariøyene hvor vi hadde både frokost og middag inkludert. Det var utrolig mye god mat de serverte så det var lett å spise for mye. Men store måltider byr også på en ekstra god grunn til å røre litt på beina.

Mens  solen enda var på tur opp om morgenen tok jeg meg turer ut lang stranda. Det var herlig å løpe langs ørkenen ved Maspaloms. Jeg var ikke alene ute på løpetur, men med et så stort område å bevege seg på gjorde det ingen ting.

Der vi bodde var det et eget treningsrom med masse fine apparater og så var det flere svømmebasseng. Selv om vi hadde ubegrenset med god mat, klarte jeg å bevege meg såpass at jeg ikke gikk opp et gram. Og det i seg selv er en bragd.