Ny frisk

Etter å ha tråkket over i august begynte løpingen veldig forsiktig i september, men først i november følte jeg at foten var som før og løpingen startet igjen som normalt. Det var blitt vinter så noe løping skjedde innendørs på mølle når vær og føre krevde det. Intervalltrening på mølle hos Elixia var egentlig veldig greit. Merket at det å ha intervalltrening sammen med andre som puschet var veldig bra. Merket at kondisjonen ble betraktelig bedre. Jeg ble kanskje litt for ivrig og i desember meldte noen smerter i leggen seg. Beinhinnebetennelse. Mølle var kanskje ikke min greie. Eller var det fordi jeg var for ivrig og hadde for rask progresjon etter å ikke ha løpt stort i august, september og oktober?

Uansett, det bar på Löplabbet. Jeg ønsket meg piggsko slik at jeg kunne løpe ute og slippe møllen selv om det var glatt. Og piggsko ble det. Et par Brooks med goretex som Löplabbet satt pigger i. Da kunne jeg starte igjen.